خانه / علوم پزشکی / تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی

تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی

دانلود رایگان تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

فرمت فایل : Word تعداد صفحات : ۱۷ محیط کشت محیطی دارای مایع یا ژلاتین می‌باشد که به منظور رشد دادن باکتریها، تک یاخته ها و یا حتی قارچها و ویروسها به منظور مطالعه فعالیت شیمیایی و تکثیر آنها جهت تشخیص و تحقیق مورد استفاده قرار می‌گیرد .   دانلود این فایل ارزشمند را که بصورت قابل ویرایش میباشد را به تمامی دانشجویان علوم آزمایشگاهی ، میکروبیولوژی و… پیشنهاد می کنیم .        …

این محصول ارزشمند “تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت میکروبی  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت در مورد انواع محلول های وریدی و موارد استفاده و مراقبتهای پرستاری

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 33 صفحه   دسته بندی کلی     سرمها بر اساس ماده ی تشکیل دهنده به انواع زیر تقسیم می گردند: 1-سرم نمکی :که شامل سرمهای زیر می باشد .الف)نرمال سالین یا نمکی ساده (0/9%)،NSصورتی رنگ، 0/45% یاسی رنگ هاف سالین – ب)سدیم کلراید 2 - رینگر زرد رنگ 3 - رینگر لاکتات 4 - سرم قندی یا دکستروز : شامل انواع 5%آبی رنگ -10% قهوه ای رنگ- 20% -50% می باشد 5 - سرم قندی – نمکی  : این سرم به دو نوع زیر تقسیم می شود      الف ) 2/3 – 1/3 که شامل 1/3 نمک و 2/3 قند می باشد ( دکستروز 33،3 % و سدیم کلراید9%) قرمزرنگ      ب )دکستروز سالین که نوع غلیظ تر سرمهای قندی – نمکی می باشد ( دکستروز 5% - سدیم کلراید      9%) سبز رنگ 6 - محلولهای جایگزین پلاسما : که به انواع زیر تقسیم می شود     الف ) دکستران        ب ) دکستران 70         ج ) هماکسل   &nb ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *