خانه / فنی و مهندسی / جزوه غلات و دیم کاري

جزوه غلات و دیم کاري

دانلود رایگان جزوه غلات و دیم کاري ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ جزوه غلات و دیم کاري “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

جزوه غلات و دیم کاري   . فصل اول:غلات   – غلات: غله واژهاي است عربی و جمع آن غلاة و یا غلات و به معناي در آمدیست که از اجاره امـلاك بدسـت مـیآیـد و نیـز بـه حاصل زراعت گندم و جو و برنج؛ چاودار- یولاف و ذرت و ذرت خوشهاي را بصورت جمع غلات گویند. از نظر انرژي تولیدي درمیان غلات (کربوهیدرات) ذرت با تولید ۸۳۷ کیلو ژول در هکتار و بعد از آن برنج بـا ۷۳۷ کیلـو ژول در هکتار و ذرت خوشهاي با ۴۷۷ کیلو ژول و گندم با ۴۶۰ کیلو ژول به ترتیب داراي مقامهاي اول تا چهارم هستند. غلات را از نقطه نظر درجه حرارت به جوانهزنی به دو گروه تقسیم میکنند: ۱- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت بین ۱-۵ درجه سانتیگراد میباشدمانند گندم- جـو – یـولاف و چـاودار کـه معروف به مناطق معتدله با سردسیري یا دانه ریز گویند. ۲- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت براي جوانه زنی نباید کمتر از ۸ درجه سانتیگراد باشـد ماننـد ذرت – ارزن- برنج- ذرت خوشهاي که به آنها غلات گرمسیري یا دانه درشت گویند. اما به طور کلی درجه اپتیمم درجه حرارت براي رویش تمامی غلات بین ۲۵ تا ۱۸ درجه سانتیگراد است. – مراحل رویشی و زایشی غلات …

این محصول ارزشمند “جزوه غلات و دیم کاري  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

فایل اموزش outlook

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت فایل: pdf تعدادصفحات:33 Outlook یک برنامه پس ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *