خانه / علوم پزشکی / دانلود تحقیق بانك اطلاعات خواص دارويي وخصوصيات اقليمي ونام علمي گياهان دارويي

دانلود تحقیق بانك اطلاعات خواص دارويي وخصوصيات اقليمي ونام علمي گياهان دارويي

دانلود رایگان دانلود تحقیق بانك اطلاعات خواص دارويي وخصوصيات اقليمي ونام علمي گياهان دارويي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود تحقیق بانك اطلاعات خواص دارويي وخصوصيات اقليمي ونام علمي گياهان دارويي “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

هويج                  Carrotنام علمی         Daucus carota كليات گياه شناسيهويج گياهي است دو ساله داراي ريشه راست و ساقه بي كرك كه نوع پرورش يافته آن در اكثر نقاط زمين كشت مي شود . قسمت مورد استفاده گياه هويج ،‌ريشه ،‌ميوه و تخم آن است .تركيبات شيميايي: هويج داراي ۸۷% آب ، ۱/۵ مواد ازته ، ۰/۰۲ % چربي ، ۸% مواد گلوسيدي ، حدود ۱/۵% سلولز و مقدري ماده رنگي كاروتن (ويتامين A ) و دياستازهاي مختلف و ويتامين هاي A,B,C,D,E مي باشد . خواص داروئي: در هويج يك نوع آنسولين گياهي وجود دارد كه اثر كم كننده قند خون را درا مي باشد بنابراين اين عقيده قديمي كه هويج براي مبتلايان به بيماير قند خوب نيست كاملا غلط است وبيماران قند مي توانند به مقدر كم از اين گياه استفاده كنند . هويج با داشتن مواد مقوي و ويتامين ها يكي از مهمترين و مفيدترين براي بدن مي باشد . خوردن هويج مقاومت بدن را در مقابل بيماريهاي عفوني بالا مي برد مصرف هويج در برطرف كردن بيماريهاي آب آوردن انساج بدن ، …

این محصول ارزشمند “دانلود تحقیق بانك اطلاعات خواص دارويي وخصوصيات اقليمي ونام علمي گياهان دارويي  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت در مورد ممیزی بالینی

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 34 صفحه     تعريف مميزي:   - فرآيندی است نظام مند که در قالب انجام مراحل مختلف  به  ارتقاء کيفيت  خدمات سلامت در يک حيطه مشخص  می پردازد . - ارتقاء کيفيت خدمات بالينی از طريق مقايسه دائم عملکرد بالينی افراد شاغل با استاندارد و مداخله در جهت ارتقاء آن .   - فرآيندی است نظام مند ، مستقل و مکتوب به منظور گرد آوری شواهد عينی در تعيين ميزان برآورده شدن معيارهای استاندارد هدف :     ارتقاء کيفيت خدمات بالينی   : کيفيت -خصوصياتی از محصول که احتمال دستيابی به نتيجه مطلوب را به حداکثر ميرساند . -ميزان خوب بودن                                                      - مطابقت يک محصول با خدمت يا الزامات ( ن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *