خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله صنایع تبدیلی و نقش ان در کاهش ضایعات

دانلود مقاله صنایع تبدیلی و نقش ان در کاهش ضایعات

دانلود رایگان دانلود مقاله صنایع تبدیلی و نقش ان در کاهش ضایعات ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود مقاله صنایع تبدیلی و نقش ان در کاهش ضایعات “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

  تعداد صفحات : ۳۵ صفحه       –        قالب بندی :  word                      چکيده در این تحقیق مطالعاتی حول محور کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی در ایران  و برآوردی کلی از میزان ضایعات و نقش صنایع تبدیلی در کاهش این ضایعات به کمک صنایع تبدیلی و همینطور ارائه راهکارهای عملی در این زمینه صورت گرفته است. همچنین مطالعاتی حول محور ارزيابی فنی اقتصادی  روی بحث تبديل ضايعات و پسماندهای ۱۷ محصول عمده کشاورزی در ايران شامل: ۱- گندم و جو ۲- شلتوک ۳- دانه های روغنی ۴- گوجه فرنگی ۵- ضايعات سيب زمينی ۶- چغندر قند ۷- پنبه ۸- نيشکر ۹- مرکبات   10- سيب ۱۱- انگور ۱۲- خرما ۱۳- پسته ۱۴- بادام  15- گردو ۱۶- چای ۱۷- زيتون صورت گرفته است.   مقدمه سالانه ميليون ها دلار ارز جهت واردات موادي شامل: –  خوراك دام و طيور، انواع پروتئين هاي مصرفي انسان، دام و طيور و مواد مكمل آن –  انواع اسيد هاي آ …

این محصول ارزشمند “دانلود مقاله صنایع تبدیلی و نقش ان در کاهش ضایعات  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

تحقیق درمورد كشاورزي ۱۳ ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14   عوامل ظهور كشاورزي فشرده كشاورزي مدرن فشرده تنهاظرف 30تا40 سال گذشته ،در نتيجه پيشرفت هاي علمي وفني كه در طي جنگ جهاني دوم و بلافاصله بعد از آن رخ داده ظهوركرد و در اين مورد عوامل مربوطه عبارتند از: 1- افزايش مكانيزاسيون كشاورزي: ومتعاقب آن جايگزين انرژي كه قبلا بوسيله حيوانات باركش وانسان تامين مي شد به وسيله ي انرژي تراكتور وافزايش تعداد زيادي از ادوات براي مراحل مختلف در فرآيند زراعت و دامپروري در حال حاضر تعداد اندكي از گياهان زراعي تجاري بصورت غير مكانيزه كشت مي شوند. 2- افزايش استفاده از مواد شيميايي به صورت كود،حشره كش وعلف كش وداروهاي دامي وغيره. 3- توسعه سريع برنامه هاي اصلاح بناتات واصلاح دام با توليد واريته هايي با عملكرد بالا كه اين واريته ها پتانسيل كامل خود را تنها با مصرف زياد عناصر غذايي كسب مي كنند و خصوصيات رشد آنها هماهنگ با زراعت مكانيزه مي باشد.دامهاي اصلاح شده نيز متكي به مصرف زياد مواد غذايي هستند بعلاوه فشرده شدن كشاورزي، همراه با تخصصي شدن انواع زراعت ومجزا كرد ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *