خانه / علوم پزشکی / دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – ۴۴ اسلاید

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – ۴۴ اسلاید

دانلود رایگان دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – ۴۴ اسلاید ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – ۴۴ اسلاید “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

        بطور كلي در مورد گزينش گونه ها رعايت نكات زير مهم است:  الف) شناسايي گونه به علت دارا بودن تركيب، حالت فيزيكي   ب) نحوه كاشت، داشت، برداشت محصول گياهي (نوع كود، سم        و …)        پ) درجه خلوص محصول        ت) وجواد مواد افزودني كشاورزي و صنعتي، سموم دفع آفات،        مواد نگهدارنده        ج) شرايط ميكروبي، نوع و مقدار ميكروارگانيسمهاي آلوده كننده        چ) وجود بقايا و فضولات حشرات، جوندگان، پرندگان        ح) شرايط حمل و نقل        خ) شرايط نگهداري در انبار از نظر دما، زمان برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: …

این محصول ارزشمند “دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی – ۴۴ اسلاید  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

مقاله درباره سفلیس

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب*    فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت)    تعدادصفحه:10 سفلیس چیست ؟          سفلیس یک بیماری منتقله از طریق جنسی است که مسئول اپیدمی های خطرناک می باشد. علت آن یک باکتری به نام تریپونماپالیدوم است. میزان سفلیس اولیه و ثانویه در ایالات متحده آمریکا از سال 1990 تا 2000 میلادی به میزان 2/89 درصد کاهش یافته است. اگر چه میزان عفونت از 5979 مورد در سال 2000 به 6103 در سال 2001 افزایش یافت است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در نوامبر 2002 اعلام کرد این اولین افزایش از سال 1990 به بعد می باشد.            نگرانی روز افزون در این مورد است که سفلیس احتمال انتقال ( ایدز ) را 5-3 برابر افزایش می دهد. سفلیس چگونه منتقل می شود ؟                  باکتری سفلیس بسیار شکننده است و عفونت اغلب از طریق تماس جنسی با فرد آلوده منتقل می شود. باکتری از طریق زخم های اولیه که فرد ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *