خانه / علوم پزشکی / مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي

مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي

دانلود رایگان مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۵۵   ايمني و بهداشت حرفه‌اي واحد ايمني در پالايشگاه نفت بهران ۱۷ نفر عضو ثابت دارد كه در واحد فعاليت‌هاي مختلفي را انجام مي‌دهند كه شرح  وظايف افراد شاغل در اين واحد در كتابچه‌اي تحت عنوان كتابچه طرح طبقه‌بندي در دفتر مركزي پالايشگاه موجود مي‌باشد. واحد ايمني از نظر چارت سازماني مستقيماً زير نظر مديريت پالايشگاه موجود مي‌باشد، و مديريت پالايشگاه به عنوان نماينده مديرت بر كليه فعاليت‌هاي واحد ايمني نظارت دارد- چارت سازماني واحد ايمني در شركت بهران در صفحات بعدي رويت مي‌باشد- در پالايشگاه استاندارد ايمني خاصي برقرار نمي‌باشد. ولي سازمان درصدد استقرار يك سيستم مديريت ايمني و بهداشت حرفه‌اي مي‌باشد. كه OHSAS نيز يكي از گزينه‌هاي سازمان در انجام اين هدف مي‌باشد. پالايشگاه داراي دو ورودي شمالي وجنوبي مي‌باشدكه واحد پزشكي در نزديكي درب شمالي واقع شده است. و يك دستگاه آمبولانس مجهز در اختيار اين واحد قرار …

این محصول ارزشمند “مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

دانلود پاورپوینت درباره HDL و LDL در انسان

دانلود پاورپوینت درباره HDL و LDL در انسان تعداد صفحات:9 نوع فایل: power point (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه     بخشی از مطالب اسلایدها   —منابع کلسترول —کلسترول به دو طریق در بدن به وجود می آید: —1. بدن خودش کلسترول می سازد. بیشترین کلسترول را کبد می سازد و مقدار آن، روزانه در حدود 1000 میلی گرم می باشد. —2. کلسترول وارد شده به بدن، از طریق خوردن مواد غذایی از جمله: گوشت قرمز، مرغ، ماهی و لبنیات. انجمن قلب آمریکا توصیه کرده است که هر فرد باید روزانه کمتر از 300 میلی گرم کلسترول مصرف کند تا دچار بیماری نشود. —لازم به ذکر است که میوه ها ، سبزیجات، روغن های گیاهی، غلات و آجیل دارای کمترین مقدار کلسترول و زرده تخم مرغ و گوشت ها دارای بیشترین مقدار کلسترول هستند. ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *