خانه / علوم پایه / کتاب ابرفضا Hyperspace

کتاب ابرفضا Hyperspace

دانلود رایگان کتاب ابرفضا Hyperspace ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ کتاب ابرفضا Hyperspace “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

کتاب ابرفضا Hyperspace: A Scientific Odyssey Through Parallel Universes, Time Warps, and the 10th Dimension توسط میکیو کاکو Michio Kaku فیزیکدان برجسته ژاپنی نوشته شده و در آن به مطالعه ابعاد بالاتر High Dimensions یا ابرفضا Hyperspace پرداخته شده است. او ابتدا به تاریخچه ابعاد بالاتر فضا و تلاش در جهت یگانگی مکانیک کوانتومی Quantum Mechanics و نسبیت عام General Relativity اشاره می کند. کاکو همچنین به بحث درباره چاله های کرم Wormholes، جهان های موازی Parallel Universes و سرانجام کیهان می پردازد.   زبان: انگلیسی تعداد صفحات: ۱۹۱ فرمت فایل: PDF حجم فایل: ۴٫۳۴ MB   با ما در تماس باشید: Email: kamrani.farzin@gmail.com   …

این محصول ارزشمند “کتاب ابرفضا Hyperspace  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

سرکه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19   سرکه : نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره سرکهامروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار گيرد...:: سرکه ::تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند. تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه مال ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *