خانه / عمومی و آزاد / مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي

مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي

دانلود رایگان مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي “را از یاهو فایل دانلود نمایید.


در این فروشگاه تمامی مطالب ۲۰۰۰ تومان میباشد. مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي   مقاله در قالب ورد word فهرست محتويات پيشگفتار مقدمه اهداف چارچوب ملي سيستم هاي مديريت بهداشت و ايمني شغلي ۱-۲- خط مشي ملي ۲-۲- دستورالعمل هاي ملي ۳-۲- دستورالعمل هاي تطبيق يافته محلي سيستم مديريت بهداشت و ايمني شغلي در سازمان ۱-۳- خط مشي ايمني و بهداشت شغلي ۲-۳- مساعدت و همكاري كارگران ۳-۳- مسئوليت پذيري و پاسخگويي ۴-۳- ايجاد مهارت و آموزش ۵-۳- مستند سازي سيستم مديريت ايمني و بهداشت شغلي ۶-۳- ارتباطات ۷-۳- بازنگري اوليه ۸-۳- برنامه ريزي، ارتقاء و اجراي سيستم ۹-۳- اهداف بهداشت و ايمني شغلي ۱۰-۳- پيشگيري از خطرات ۱۱-۳- كنترل و سنجش عملكرد ۱۲-۳- تحقيق و بررسي بر روي جراحات، ناخوشي ها، بيماريها و حوادث ناشي از كار و اثرات آنها برروي عملكرد بهداشت و ايمني ۱۳-۳- مميزي ۱۴-۳- بازنگري مديريت ۱۵-۳- اصلاحات و پيشگيري ۱۶-۳- بهبود مستمر   …

این محصول ارزشمند “مقاله دستورالعمل هاي سيستم هاي مديريت ايمني و بهداشت شغلي  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

تحقیق در مورد آشنايي با پرورش ميگو آقاي حسيني.

تحقیق درباه آشنايي با پرورش ميگو آقاي حسيني.
با فرمت word
قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات : 6فرمت : doc معرفي ميگوهاي پرورشي1- ميگوي سفيد هندي(Penaeus indicus)اين گونه بدني نيه شفاف، به رنگ صورتي كمرنگ تا زرد دارد. از مهم ترين مشخصات اين گونه وجود يك جفت آنتن بسيار بلند شيري رنگ است كه آن را از ساير گونه ها متمايز مي سازد.اين گونه در مقايسه با ساير گونه ها براي پرورش در سواحل جنوبي كشور از بازده خوبي برخوردار است و بخش وسيعي از استخرهاي پرورشي را به خود اختصاص داده است.درجه حرارت 22 تا 23 درجه سانتيگراد و شوري 15 تا 25 جزء در هزار براي پرورش اين گونه مناسب است.نكته: ميگوي سفيد هندي در مقايسه با ساير گونه ها زودتر فاسد مي شود، لذا در حمل و نقل و نگهداري بعد از صيد، بايد بسيار دقت كرد.2- ميگوي موزي(Penaeus merguiensis)بدن ميگوي موزي به رنگ صورتي تا زرد كمرنگ است و خالهاي قرمز مايل به قهوه اي دارد(شبيه موز كمي مانده). اين گونه در آبهاي جنوبي كشور به صورت طبيعي وجود دارد و از انواع ميگوهاي مرغوب محسوب مي شود.درجه حرارت 25 تا 32 درجه سانتيگراد و شوري 15 تا 32 جزء در هزار براي پرورش ا ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

porno video Pendik escort maltepe escort porno izle bursa escort kurtkoy escort