خانه / علوم پزشکی / مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي

مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي

دانلود رایگان مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي “را از یاهو فایل دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۵۵   ايمني و بهداشت حرفه‌اي واحد ايمني در پالايشگاه نفت بهران ۱۷ نفر عضو ثابت دارد كه در واحد فعاليت‌هاي مختلفي را انجام مي‌دهند كه شرح  وظايف افراد شاغل در اين واحد در كتابچه‌اي تحت عنوان كتابچه طرح طبقه‌بندي در دفتر مركزي پالايشگاه موجود مي‌باشد. واحد ايمني از نظر چارت سازماني مستقيماً زير نظر مديريت پالايشگاه موجود مي‌باشد، و مديريت پالايشگاه به عنوان نماينده مديرت بر كليه فعاليت‌هاي واحد ايمني نظارت دارد- چارت سازماني واحد ايمني در شركت بهران در صفحات بعدي رويت مي‌باشد- در پالايشگاه استاندارد ايمني خاصي برقرار نمي‌باشد. ولي سازمان درصدد استقرار يك سيستم مديريت ايمني و بهداشت حرفه‌اي مي‌باشد. كه OHSAS نيز يكي از گزينه‌هاي سازمان در انجام اين هدف مي‌باشد. پالايشگاه داراي دو ورودي شمالي وجنوبي مي‌باشدكه واحد پزشكي در نزديكي درب شمالي واقع شده است. و يك دستگاه آمبولانس مجهز در اختيار اين واحد قرار …

این محصول ارزشمند “مقاله در مورد ايمني و بهداشت حرفه‌اي  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

دانلود مقاله خلاصه‌اي از گزارش طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار

كلياتي در مورد نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار: مواد تشكيل دهندة نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنيك، اسانس‌ها، مواد پايداركننده،‌ رنگهاي مجاز خوراكي و اسيدهاي خوراكي. نوشيدني‌هاي غيرالكلي را برا اساس منشاء مواد اوليه بصورت زير تقسيم‌بندي مي‌كنند: آبهاي آشاميدني- آبهاي درماني- شير بعنوان نوشابه‌هاي گازدار از مواد مصنوعي و نوشابه‌هاي گازدار از مواد گياهي كه نوع اخير رايج‌ترين نوشيدني در صنعت نوشابه‌سازي مي‌باشد. اين نوشابه ها از عصاره‌ها و اسانس‌هاي طبيعي گياهي، به همراه فاكتورهاي ديگر ساخت نوشابه تهيه مي‌گردند. نوشابه‌هائي كه از اسانس‌هاي طبيعي تهيه مي‌شوند از نطر كمي، مقدار قابل توجهي هستند. اسانس‌هاي طبيعي مواد استخراجي از ميوه‌ها و يا گياهان رايحه‌دار مانند دارچين، زنجبيل و غيره مي‌باشند. عصاره را از ميوه‌هاي رسيده سالم و توسط روشهاي مكانيكي تهيه مي‌كنند و يا از گياهان خشك و پودر شده توسط حلال استخراج مي‌نمايند. آب مورد نياز در صنع ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

porno video Pendik escort maltepe escort porno izle bursa escort kurtkoy escort