خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی( با ظرفیت 360 تن در سال )

طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی( با ظرفیت 360 تن در سال )

دانلود رایگان طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی( با ظرفیت 360 تن در سال ) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی( با ظرفیت 360 تن در سال ) “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*  فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)  تعداد صفحه :16 موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی  ظرفیت : 360 تن در سال  محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور  سرمایه گذاری کـل: 876 میلیون ریال  سهم آورده متقاضی: 88 میلیون ریال  سهم تسهیلات: 785 میلیون ریال  دوره بازگشـت سرمایه: 19 ماه  اشتغالزایی : نه نفر     مقدمــه :     پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های کاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است.    لذا همین مساله باعث شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند.    در این میان یکی از انواع غذاه …

این محصول ارزشمند “طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی( با ظرفیت 360 تن در سال )  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی گزارش کار کارورزی فرانت افیس 21 ص ( word)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 23   *مقدمه: صنعت هتل و هتلداری، یکی از مهمترین منابع درامد زا برای هر کشوری می باشد. هتل ها بخش اعظم درامد خود را از طریق فروش اتاق ها بدست می اورند که لازمه تحقق این امر ارائه خدمات به بهترین صورت ممکن می باشد. فرانت افیس یا پذیرش هتل ( Front Office ) یکی از عمده ترین واحدهای هتل است که قبل از ورود میهمان در زمینه ارتباطات و چگونگی ورود و خروج میهمان نقش دارد. قلب و اعصاب هتل در ان نهفته است. اولین تماس میهمان به شرطی که مرحله رزرو اتاق به نحو شایسته ای صورت گرفته باشد، با پذیرشگر این واحد است. طبیعی است که جلب رضایت میهمانان از طریق ارائه خدمات با کیفیت خوب و کیفیت بالا امکان پذیر بوده و بالطبع این امر خود موجب کسب درامد بیشتری خواهد شد. *مراحل اداری کارورزی: من و گروه عملی کارورزی که شامل سرکار خانم مریم محمدپور و اقایان محمد سرکاری و علی جعفری در تاریخ 28/7/87 به واحد اداری هتل استقلال، نزد اقای گرشاسبی مراجعه کردیم. معرفی نامه مرکز اموزش را تقدیم کردیم. سپس با پیوست نامه ای ما را به ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *