خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / دانلود طرح تولیدی لبنیات

دانلود طرح تولیدی لبنیات

دانلود رایگان دانلود طرح تولیدی لبنیات ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود طرح تولیدی لبنیات “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

دسته بندی : کارآفرینی و طرح توجیهی   فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش  و آماده چاپ )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده  ) تعداد صفحات فایل: 34 کد محصول : 001Shop فروشگاه کتاب : مرجع فایل     قسمتی از محتوای متن       × ویسکوزیته شیر :      شیر محلولی است که غلیظ تر از آب می باشد و در اثنای خالی کردن آن از ظرفی به ظرف دیگر مقاومتی از خود نشان می دهد که در اصطلاح به نام « ویسکوزیته » یا کشش سطحی نامیده می شود که این خاصیت از امولسیون مواد کولوئیدال مخصوصا کازئین یا چربی شیر حاصل می شود ، ویستکوزیته آب در20 درجه سانتی گراد 005/1 بوده در حالی که ویسکوزیته شیر 2 می باشد ، بعضی از میکروب ها مانند : Ract , Lactic viscosus ., Mesntericus viscosus , Coli aerogenes   سبب افزایش ویسکوزیته  و حرارت باعث کاهش ویسکوزیته شیر می شوند . ویسکوزیته شیر توسط دستگاه ویسکوزی متر اندازه گیری می شود که در کارخانجات در حال حاضر انجام نمی گیرد .      &n …

این محصول ارزشمند “دانلود طرح تولیدی لبنیات  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی با ظرفیت 360 تن در سال(word) 15 صفحه

طرح توجیهی توليـد  رشته آشي و پلويي   با ظرفيت 360 تن در سال(word) 15 صفحه       خلاصه طرح     موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي   ظرفيت : 360 تن در سال   محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور   سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريال   سهم تسهيلات: 785 ميليون ريال   دورة بازگشـت سرمايه: 19 ماه   اشتغالزايي : نه نفر              مقدمــه :      پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.    لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *