خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت درباره شمارش کربوهیدرات در افراد مبتلا به دیابت

پاورپوینت درباره شمارش کربوهیدرات در افراد مبتلا به دیابت

دانلود رایگان پاورپوینت درباره شمارش کربوهیدرات در افراد مبتلا به دیابت ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ پاورپوینت درباره شمارش کربوهیدرات در افراد مبتلا به دیابت “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 34 اسلاید             بخشی از اسلایدها : نوع کربوهیدرات از نظر شاخص گلیسمی اثربخشی مهمی روی قند خون دارد. شاخص گلیسمی شاخصی است که میزان نوسانات قند خون را بعد از خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات نشان می دهد. به عنوان مثال شاخص گلیسمی برای ماکارونی 38 می باشد یعنی اینکه 38% نشاسته ماکارونی تا 2 ساعت بعد از غذا به قند خون تبدیل می شود.   انواع تخم مرغ بهترین پروتیین جهت پیشگیری از تحلیل عضلانی در افراد دیابتی پروتیین سفیده تخم مرغ است. افراد دیابتی می توانند در هفته از 3 عدد تخم مرغ پاستوریزه استفاده نمایند. …

این محصول ارزشمند “پاورپوینت درباره شمارش کربوهیدرات در افراد مبتلا به دیابت  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

دانلود پاورپوینت روش شمارش پلاکت – 11 اسلاید

              •روش شمارش پلاکت بااستفاده ازهموسیتومترومیکروسکپ فازکنتراست: •نمونه خون وریدی برروی EDTAگرفته می شود.استفاده ازخون مویرگی تغییرات بیشتری رانشان می دهد. •محلول رقیق کننده اگزالات آمونیوم1%درآب مقطراست. •نمونه خون به نسبت 1:100بارقیق کننده رقیق می شود. •پلاکت درزیرمیکروسکپ فازکنتراست به شکل گردیابیضی که غالبا یک یابیش ازیک زائده دارند دیده می شوند. •پلاکتهادر10مربع کوچک (هرطرف ازهموسیتومتر5مربع)شمرش می شوند.چنانچه تعدادکل پلاکتهای شمرده شده کمتراز100است بایدازتعدادمربعهای بیشتری استفاده شود.اگرکل تعدادپلاکتهادرهمه 50مربع کوچک کمتراز50عددباشد،شمارش بایدبارقت 1:20یا1:10تکرارشود. •محاسبه: •شمارش پلاکت=250 * رقت * تعدادمربعها/تعدادپلاکتهای شمرده شده •CVاین روش چنانچه حداقل 100پلاکت شمرده شود11%است. •خون گرفته شده روی EDTAدر20درجه به مدت 5ساعت ودر40درجه به مدت 24ساعت نتایج رضایت بخشی خواهد داشت. • • ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *