خانه / صنایع غذایی / دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی

دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی

دانلود رایگان دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی “را از یاهو فایل دانلود نمایید.

دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی

دانلود-پاورپوینت-ژلاتین-ماهیعنوان ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن می‌توان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتینپستانداران به شمار آوردقالب بندی : pptتعداد اسلایدها : 45 اسلاید کامل و جامع شرح مختصر:چکیدهغذاو صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتینمی‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوانمحبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی استکه مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و اینشک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است،می‌باشد. ژلاتین ماهی (مخصوصاً ماهی‌های آب گرم) خصوصیات مشابهی را باژلاتین خوکی (Porcine) دارند و ممکن است به عنوان جایگزینی برای ژلاتینپستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذایی بکار روند. تولید واستفاده از ژلاتین ماهی نه تنها نیاز مصرف کننده را ارضا می‌کند، بلکه بهعنوان ابزاری در جهت استفاده از برخی از فرآورده‌های فرعی صنعت ماهیگیریبکار می‌رود. این مرور بر روی خصوصیات منحصر به فرد، مزایا، اجبارات وچالش‌هایی که در تولید و استفاده از ژلاتین‌ ماهی موجود می‌باشد و در جهتفراهم آوردن یک دید جامع و یک بینش عمیق‌تر بر روی عناصر غذایی مهم عملمی‌کند، همانطور که دورنهایی است برای بهره‌برداری بازرگانی در آینده وراهنمایی است برای مطالعات آینده.مقدمهژلاتین،یکی از محبوبترین پلی‌مرهای زیستی است که به طور گسترده‌ای در غذا،داروسازی، لوازم آرایشی و کاربردهای عکسبرداری استفاده می‌شود و همه آنهابه خاطر خصوصیات تکنولوژیکی و وظیفه‌ای آن است. در صنعت غذاسازی، ژلاتین درساخت مرباجات و شیرینی‌جات (اساساً برای فرهم آوردن آدامس‌ها، نساجی وپایاسازی کف) تولیداتی با چربی پایین (برای تولید خامه، کاهش چربی)، لبنیات(برای تثبیت و پایاسازی و بافندگی) چیزهای پخته شده (برای امولسیون‌سازی،تهیه ژله و پایاسازی و تثبیت) و محصولات گوشتی (برای فراهم آوردن پیوند آب)بکار می‌رود. در زمینه‌های پزشکی و داروسازی، ژلاتین به عنوان جایگاهیبرای ایمپلانت‌، در داروهای قابل تزریق برای ارائه میکروسفرها و در تزریقاتدرون وریدی استفاده می‌شود.همچنینگزارش‌هایی وجود دارد که در ان واکسن‌های ویروسی رقیق و زنده در جهت ایمنیدر برابر کرم کدو، اوریون، سرخجه، استفالوپاتی ژاپنی، هاری، دیفتری و کزازاست که شامل ژلاتینی است که به عنوان تثبیت کننده بکار می‌رود. در صنعتداروسازی، ژلاتین به طور گسترده‌ای برای ساخت کپسول‌های سخت و نرم، بسطدهنده‌های پلاسما و در معالجه زخم‌ها استفاده می‌شود. ژلاتین حاوی کالریکمی است و به طور معمول برای استفاده در مواد خوراکی توصیه شده است. از آنجهت که باعث افزایش میزان پروتئین می‌شود و مخصوصاً در غذاهای مربوط بهبدن‌سازی نیز مفید جلوه کرده است. علاوه بر این، ژلاتین برای کاهش میزانکربوهیدرات موجود در غذا بکار می‌رود که برای بیماران دیابتی فرمول‌سازیشده‌اند.ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی شیمیایی، وظیفه‌ای از ژلاتین ماهیویژگی‌های ساختاری و شیمیاییویژگی‌های جریان و تشکیل موادویژگی‌های امولسیون‌سازی و کف‌سازیویژگی‌های ساخت غشاءخصوصیات حسیکاربردهای ژلاتین ماهیچالش‌های مربوط به ژلاتین ماهیموجودیت ناکافی مواد خاممتغیر کیفیت ژلاتینسایر عوامل باطنی کیفیتنتیجه‌گیری و چشم‌اندازهای آینده

دانلود فایل

این محصول ارزشمند “دانلود پاورپوینت ژلاتین ماهی  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

مقاله ترجمه شده فراوری فشار بالا در صنایع غذایی؛ ویژگی ها و کاربرد

مقاله ترجمه شده فراوری فشار بالا در صنایع غذایی؛ ویژگی ها و کاربرد

مقاله-ترجمه-شده-فراوری-فشار-بالا-در-صنایع-غذایی؛-ویژگی-ها-و-کاربرد

توضیحات:
مقاله ترجمه شده فراوری فشار بالا در صنایع غذایی؛ ویژگی ها و کاربردها، در قالب فایل word و در حجم 8 صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال 2016.

عنوان انگلیسی مقاله:
Heigh Pressure Processing in Food Industry-Characteristics and  aplications
سال چاپ: 2016
چاپ شده در: Elsevier

بخشی از متن ترجمه:
این مقاله با هدف نشان دادن فراوری فشار بالای موادغذایی برای پردازش و فراوری مواد غذایی مایع و جامد با محتوای رطوبت بالا بیان شده است. هنگامی که از فراوری فشار بالا استفاده میکنیم، میکروارگانیسمها از بین رفته، اما پیوندهای کووالانسی شکسته نمیشود و اثر بر روی موادغذایی فرآوری شده در حداقل مقدار خود میباشد. علاوه بر این، اثر مثبت شامل اجتناب بیش از حد تیمار حرارتی و مواد نگهدارنده شیمیایی است. فناوری فشار بالا، اثر کمی بر ترکیبات با وزن مولکولی کم از قبیل عطر و طعم، ویتامینها و رنگدانه در مقایسه با فرآیندهای حرارتی دارد. بنابراین، کیفیت مواد غذایی پاستوریزه شده با فناوری فشار بالا بسیار شبیه به موادغذایی تازه است. ...................
فشار حاصل از واکنشهای بیوشیمیایی بعدی در محصولات تیمارشده رخ میدهد. این مقاله یک مرور کلی از وضعیت تکنولوژی فعلی را بیان میدارد.

لغات کلیدی : فشار بالا، کیفیت مواد غذایی، فراوری مواد غذایی، حفاظت بدون گرما، فراوری فشار بالا
دانلود فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *