خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / دانلود گزارش کارآموزی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام

دانلود گزارش کارآموزی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام

دانلود رایگان دانلود گزارش کارآموزی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود گزارش کارآموزی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام “را از یاهو فایل دانلود نمایید.


مقدمهبخش صنعت، معدن و تجارت، مهم ترين بخش اقتصادي کشور است که تعامل زيادي با ساير بخش هاي جامعه نيز دارد. پيچيدگي و تنوع موضوعات اين بخش بسيار بالاست و از فولاد تا نساجي، از تأمين مالي تا منابع انساني، از فناوري تا تنظيم بازار، از تجارت بين لمللي تا معدن و … را شامل مي شود. وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهريور ۱۳۹۰ در حالي از ادغام دو وزارتخانه تشکيل شد که هر دو وزارت خانه قبلي حوزه گسترده‌اي را تحت پوشش داشتند.استان ايلام از نظر صنعت جز مناطق محروم کشور محسوب مي شود .هشت سال دفاع مقدس هر گونه زمينه اي را براي ايجاد اشتغال در اين استان را از بين برده است البته در دوران سازندگي صنعت اين استان از رشد خوبي برخوردار بوده است اما عوامل مختلفي سبب شده که بسياري از صنايع به مرحله بهره برداري نرسند. از مهمترين مشکلات صنعت در اين منطقه ميتوان به موارد زير اشاره کرد:-کمبود نقدينگي و ضعف بنيه مالي-عدم دسترسي به مواد اوليه-پايين بودن تسهيلات اعتباري-عدم حمايت اصولي به موقع بانکهابر اين اساس سازمان صنعت معدن و تجارت بنا دارد تا حرکت توليد و پيشرفت صنايع را تسهيل نمايد.سازمان صنعت معدن و تجارت …

این محصول ارزشمند “دانلود گزارش کارآموزی در سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام  “توسط پورتال  یاهو فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: یاهو فایل

مطلب پیشنهادی

تحقیق آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط بوسيله لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونة دلبروكي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24   دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين عنوان تحقيق: آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط بوسيله لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونة دلبروكي درس مربوطه: اصول نگهداري استاد مربوطه : جناب آقاي دكترعيوض زاده تهيه كننده: زينب اسدي شماره دانشجويي:81576320 بخش 1: توضيح مختصري در مورد آنتاگونيسم لاكتيكي اين پديده كه باكتري لاكتيكي هنگامي كه در محيطهاي كشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگي يا كشندگي بر روي سوشهاي وابسته به ارگانيسمهاي عامل فساد و مولد سم مي گردد، به مدت بيش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونيسم به وجود آمده توسط باكتريهاي لاكتيكي به مطالعه وسيعي نياز داشته و چندين گزارش از تحقيقات اوليه منتشر شده است. نكات قابل توجه تازه‌اي از اين پديده به عنوان يك روش مفيد استفاده از مواد شيميايي به منظور كنترل ارگانيسمهاي نامطلوب مواد غذايي بدست آمده است. باكتريهاي لاكتيكي روي لاكتوكوكسيها ، انتروكوكسيها، لاكتوباسيلها، كارنوباكتريها و پدي ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

porno video Pendik escort maltepe escort porno izle bursa escort kurtkoy escort